SupClub Den Bosch staat onder leiding van Genco Anit instructeur en tourleider. Genco is als ervaren watersporter bekend met de wateren in en rondom Den Bosch. Hij biedt je tijdens de lessen en de tours een fantastische ervaring.

Genco is altijd buiten aan het spelen: Of het nou bootcamp, Kettlebell, winterzwemmen of suppen is, je vind hem sportend in de natuur! SUP is echt zijn favouriete bezigheid en naast het lesgeven is hij tegenwoordig ook fanatiek aan het trainen voor het WK race-suppen. Een gezonde, fitte levensstijl hoort daar autmatisch bij en dit draagt hij enthousiast over op zijn omgeving. Door zijn race ervaring is Genco technisch heel sterk in zijn lessen en je kunt ook nog eens enorm met hem lachen! Kortom, altijd een leuke SUPdag met deze sportieve gast.
Genco Anit
SupClub Den Bosch
is empowered by:

>
SupClub Den Bosch
is empowered by:

Suples: Leer de basisinstructies van het suppen.

Suples en tour: Basisinstructies voor je Supsessie met aansluitend een mooie tour over lokale wateren. (ontspannen)

Tour: Maak van het suppen je wekelijkse routine en ga met ons mee het water op! We zoeken de leukste routes uit de omgeving op.

Gevorderden les + tour: instructies, tips & trics voor je optimale supsessie en peddelslag, met aansluitend een tour waarbij snelheid en souplesse wordt aangeleerd.

Supyoga: je yogaroutine op het water. Geen yoga- of supervaring vereist (workout). Met een
extra uitdaging voor de spieren en het houden van balans: ontspanning in de natuur.

Sup4kids: een sportieve en leuke mogelijkheid voor kinderen om te leren suppen! Natuurlijk is er ook genoeg gelegenheid om te waterratten. Het is goed voor de motoriek en balans. Sup4kids kan elke week op een vast tijdstip, maar ook als kinderfeestje of familieactiviteit. Mail ons voor de mogelijkheden.

Friday night tour: Een gezellige avond op het water. Vast op vrijdagavond alleen op aanvraag. Eerst op pad op het water en daarna afsluiten met een borrel.
Neem je vrienden/collega's of familie mee!
contact: +31 6 42 73 01 12
info@supclubnederland.nl