Marleen Backx
Marleen Backx is oprichtster van SupClub Nederland en heeft een actieve levensstijl waarin reizen en watersport centraal staan. De zee is haar passie en ze heeft haar sporen verdiend als duikinstructrice en (kite-)surfer. 'Life is better in a Bikini' is haar motto.
Met SupClub Nederland geeft ze invulling aan een van de meest snelst groeiende watersporten met SUPlessen en SUPtours. De kwaliteit van de aangesloten scholen en instructeurs staat hierbij voorop. In samenwerking met het Koninklijke Watersport Verbond leidt Marleen nieuwe SUP-instructeurs op.

Marleen laat je de mooiste plekjes van Eindhoven zien vanaf het water. Naast lessen, tours en verhuur kun je bij haar ook terecht voor een Yogales op het water, teamdagen, vrijgezellenfeestjes en kinderfeestjes.

SupClub Eindhoven
is empowered by:

>contact: info@supclubnederland.nl • +31 6 42 73 01 12
contact: +31 6 42 73 01 12
info@supclubnederland.nl
SupClub Eindhoven
is empowered by:

Suples: Leer de basisinstructies van het suppen.

Suples en tour: Basisinstructies voor je supsessie met aansluitend een mooie tour over lokale wateren. (ontspannen)

Tour: Maak van het suppen je wekelijkse routine en ga met ons mee het water op! We zoeken de leukste routes uit de omgeving op.

Gevorderden les + tour: instructies, tips & trics voor je optimale supsessie en peddelslag, met aansluitend een tour waarbij snelheid en souplesse wordt aangeleerd.

Supyoga: je yogaroutine op het water. Geen yoga- of supervaring vereist (workout). Met een
extra uitdaging voor de spieren en het houden van balans: ontspanning in de natuur.

Sup4kids: een sportieve en leuke mogelijkheid voor kinderen om te leren suppen! Natuurlijk is er ook genoeg gelegenheid om te waterratten. Het is goed voor de motoriek en balans. Sup4kids kan elke week op een vast tijdstip, maar ook als kinderfeestje of familieactiviteit. Mail ons voor de mogelijkheden.

Friday night tour: Een gezellige avond op het water. Vast op vrijdagavond alleen op aanvraag. Eerst op pad op het water en daarna afsluiten met een borrel.
Neem je vrienden/collega's of familie mee!